Taustakuva

Vi kan fastighetsjuridik
bäst eftersom vi har
specialiserat oss på just det.

Fastighetsjuristen är en juristbyrå som enbart specialiserat sig på fastighetsjuridik. I komplicerade frågor är en specialist ett säkert val.

Fastighetsjuristen är en kvalificerad hjälp till rimligt pris i alla frågor inom fastighetsjuridik. Dessa är bland annat tvister vid bostads- och fastighetsaffärer, fuktskador, inomhusluftproblem samt köparens och säljarens ansvar. I tre fall av fyra slutar en problemsituation i förlikning för våra kunder.  

Tjänster för privatpersoner

De flesta av oss köper eller säljer en bostad bara några gånger i livet. Det är bäst att sköta större affärer korrekt med en gång och låta en fastighetsjurist göra upp köpebrev. Om problem uppstår är kvalificerad juridisk hjälp det bästa sättet att undvika att en tvist eskalerar, en stressig situation drar ut på tiden och att kostnaderna rusar iväg.

Tjänster för företag

Fastighetsjuristen är även expert på bostadsaktiebolags, byggföretags, fastighetsförmedlares och disponenters tviste- och avtalsfrågor. Vår kompetens omfattar också juridik som rör planläggning och markanvändning.

Kiinteistölakimies

Är du intresserad?

Skicka ett meddelande till oss, så kontaktar vi dig. Första kontakten år blev.