Kiinteistölakimies group

Lakitoimisto Oulussa

Kiinteistölakimies Group on kiinteistöasioihin erikoistunut lakitoimistokonserni. Toimistomme sijaitsee Oulun lisäksi useissa muissa Suomen kaupungeissa sekä Tukholmassa.

Monimutkaisissa lakiasioissa spesialisti on varma valinta, joka tarjoaa vahvaa kokemusta. Kiinteistölakimies Group on erikoistunut kiinteistölakiasioihin – palvelemme asiakkaitamme aina vahvalla ammattitaidolla.

Lakitoimistopalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille

Hoidamme vankalla kokemuksella asuntokauppa- ja kiinteistökauppojen riitatilanteet. Palvelemme esimerkiksi sisäilmaongelmiin, kosteus- ja homeongelmiin liittyvissä tilanteissa sekä ostajan ja myyjän vastuissa. Palvelemme myös erilaisissa kaavoitus- ja kehityshankkeissa, rakentamisen ja urakoinnin riidoissa sekä kiinteistöalan yritysten elinkaarikumppanina, mahdollista yritysjärjestelyä tai rahoitusta varten. 

Palvelumme yksityisasiakkaille: 

Palvelumme yritysasiakkaille:

  • Lakineuvonta asumisen palveluissa
  • Rakennuttamisen palvelut
  • Kiinteistötransaktiot ja järjestelyt

Kiinteistölakimies Group palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomen. Lakitoimistomme sijaitsevat Oulussa, Espoossa, Kuopiossa, Tampereella, Vantaalla, Seinäjoella, Turussa, Helsingissä ja Tukholmassa. 


Kiinteistölakimies on kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakiasiaintoimisto Oulussa

Lakimiehemme toimivat päivittäin kiinteistöjuridiikan ja asuntokauppoihin liittyvien sopimus- ja riitatilanteiden parissa. Jatkuva erikoistuminen tarkoittaa parasta mahdollista lakiapua asiakkaillemme.

Juridisen koulutuksen lisäksi osalla asiantuntijoistamme on LKV- ja insinööritutkinto sekä ymmärrys rakentamisesta tai rakennusliikkeen johtamisesta. Tarjoamme kohtuuhintaisia ja ammattitaitoisia palveluitamme joustavasti ja tarpeitasi kuunnellen.

Sovi maksuton alkukartoitus

Ota yhteyttä ja sovi maksuton alkuneuvottelu juristiemme kanssa jo tänään. Kiinteistölakimies Group palvelee lakiasioissa arkisin aina kello 9:00-16:00 välillä. 

Tarjoamme maksutonta alkuneuvottelua, oikeudellista pulmaasi koskien ja kerromme suoraan, minkälaisilla toimenpiteillä pystymme sinua auttamaan. Kiinteistölain parissa saatu kokemus mahdollistaa ammattitaidolla tehdyn kartoituksen asiakkaan tarpeet huomioiden.

Kiinteistölakimies – Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti, otamme yhteyttä.
Alkukartoitus on maksuton.