Harjoittelu Kiinteistölakimiehellä – tutustu Linnean kokemuksiin ja hae sinäkin

Linnea Massa, oikeustieteen kolmannen vuoden opiskelija Turun yliopistosta, on työskennellyt lakimiesharjoittelijana Helsingin toimistolla. Hänen kiinnostuksensa kiinteistöjuridiikkaan heräsi tehdessään notaarityötä, joka käsitteli salaista virhettä kiinteistön kaupassa. Lue, millaista harjoittelu on ollut ja miten harjoittelu vaikuttaa hänen tulevaan uraansa.

Millaista harjoittelu Kiinteistölakimiehellä on ollut?

”Harjoittelu Kiinteistölakimiehellä on ollut mielekästä. Ajoittain on ollut hieman stressaavaa, mutta työkaverit ovat olleet ymmärtäväisiä ja tukena kiireisinä hetkinä. Työaikani on melko joustava, mutta tyypillisesti teen töitä noin kello 8–16 välillä. Päiväni koostuvat juristien antamista erilaisista tehtävistä.”

Opiskelitko samaan aikaan?

”En opiskellut, mutta se olisi tarvittaessa onnistunut.”

Mikä on ollut mieleenpainuvin asia harjoittelussasi?

”Yksi mieleenpainuvimmista asioista on pidempi projekti, jonka tein yhdessä lakimiehen kanssa. Se oli hieman stressaavaa, mutta se kehitti paineensietokykyäni ja yhteistyötaitojani.”

Millainen työnantaja Kiinteistölakimies on?

”Kiinteistölakimies on työnantajana erinomainen, sillä se muun muassa joustaa tarvittaessa ja kannustaa itsenäiseen työhön. Juristien kanssa on miellyttävää tehdä töitä, sillä he ovat ymmärtäväisiä ja auttavaisia. Suosittelen ehdottomasti Kiinteistölakimiestä muille harjoittelijoille etenkin, jos on kiinnostunut kiinteistöjuridiikasta.”

Vastasiko harjoittelu odotuksiasi?

”Harjoitteluni Kiinteistölakimiehellä on vastannut odotuksiani melko hyvin. Työskentely on kuitenkin ollut itsenäisempää, mitä etukäteen ajattelin.”

Millaisia vaikutuksia uskot harjoittelulla olevan uraasi?

”On vielä vaikea sanoa tässä vaiheessa, millaisia vaikutuksia harjoittelulla tulee olemaan uraani. Tämän harjoittelun avulla pääsen kuitenkin tutustumaan kiinteistöjuridiikkaan tarkemmin, mikä auttaa minua arvioimaan, onko tämä ala minulle sopiva pitkällä aikavälillä.”

Tutustu myös Mariam Urrilan harjoittelukokemukseen tästä.

Jos lakimiesharjoittelu Kiinteistölakimiehellä kiinnostaa, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen group@kiinteistolakimies.fi tai olla yhteydessä konsernijohtajaamme Henri Aliseen.

Kiinteistölakimies

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti, otamme yhteyttä.
Alkukartoitus on maksuton.