Kiinteistölakimies group

ERIKOISTUMISEN ANSIOSTA VOIMME TARJOTA SEKÄ ASIANTUNTEVIA ETTÄ KOHTUUHINTAISIA PALVELUJA.

Osaamisemme kattaa kaikki asumisen ja kiinteistöjen lakiasiat sekä yksityisten ihmisten että yritysten osalta. Alkukartoitus on maksuton.

Kiinteistölakimies Group on kiinteistöasioihin erikoistunut lakitoimistokonserni. Tämä tekee meistä juridiikan edelläkävijän Suomessa. Selkeän erikoistumisen avulla voimme palvella asiakkaitamme kiinteistöjuridiikan perinpohjaisella asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista.

Suomessa toimistomme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Seinäjoella, mutta palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri maan. Ruotsissa toimistomme on Tukholmassa ja toimimme koko maassa (tutustu: fastighetsjurist.net).

Ydinosaamistamme ovat asuntokaupan ja kiinteistökaupan riidat, kosteusvauriot, sisäilmaongelmat sekä ostajan ja myyjän vastuut. Meiltä saat apua maankäyttösopimusneuvotteluihin, kaavoitus- ja kiinteistökehityshankkeisiin sekä rakentamisen ja urakoinnin riitoihin. Toimimme myös kiinteistöalan yritysten elinkaarikumppanina nostaen yrityksen arvoa mahdollista yritysjärjestelyä tai rahoitusta silmällä pitäen.

Kiinteistölakimies – Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti, otamme yhteyttä.
Alkukartoitus on maksuton.