Kiinteistölakimies Group Thomas

“ERIKOISTUMISEN ANSIOSTA VOIMME TARJOTA SEKÄ ASIANTUNTEVIA ETTÄ KOHTUUHINTAISIA PALVELUJA.”

Osaamisemme kattaa kaikki asumisen ja kiinteistöjen lakiasiat sekä yksityisten ihmisten että yritysten osalta.
– Thomas Kankaanpää, osakas

Kiinteistölakimies Group on yksinomaan kiinteistöasioihin erikoistunut lakitoimistokonserni, mikä tekee meistä edelläkävijän Suomessa. Selkeän erikoistumisen avulla voimme palvella asiakkaitamme kiinteistöjuridiikan perinpohjaisella asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista. 

Toimistomme sijaitsevat Turussa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa, Espoossa ja Vantaalla, mutta palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita koko maassa aina perimmäistä Lappia myöten.

22

TYÖNTEKIJÖITÄ

78%

SOVITTUJA RIITOJA

92%

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

90%

ASIAKKAISTAMME SUOSITTELEE

Ydinosaamistamme ovat asuntokaupan ja kiinteistökaupan riidat, kosteusvauriot, sisäilmaongelmat sekä ostajan ja myyjän vastuut. Apumme käyttäminen jo kauppakirjojen laadinnassa on fiksu tapa huolehtia siitä, ettei turhia ongelmia synny. Kiinteistölakimies Group – ongelmasta ratkaisuun.
Kiinteistölakimies Groupille on myönnetty Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoitus. Hanke keskittyy kiinteistöpalveluiden kaupallistamiseen ja konseptointiin Pohjoismaiden markkinoille.

EAKR:n tavoitteena on tasata alueiden välisiä kehitys- ja hyvinvointieroja ja varmistaa Euroopan unionin ja sen jäsenmaiden kestävä kasvu ja kilpailukyky.

Kiinnostuitko? Lähetä viesti, otamme yhteyttä.
Yhteydenotto on maksuton.