Lakipalvelut Yrityksille

Johdatko rakennusliikettä, kiinteistönvälitystoimistoa tai taloyhtiötä? Saat Kiinteistölakimieheltä asiantuntevat lakipalvelut yrityksille: apua oikeudellisissa ja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä kaikissa kiinteistön elinkaaren vaiheissa.

Tunnemme kiinteistöalan lainsäädännön ja käytännöt perusteellisesti. Mikä ongelmasi onkaan, olemme maanlaajuisesti asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden, kiinteistöalan yritysten ja rakennuttajien apuna.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kiinteistölakimies auttaa.

Asumisen palvelut

Hallitus ja isännöitsijät

Kaipaatko apua asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden toiminnan pyörittämiseen? Pohditko päivittäin kunnossapitovastuuta, yhtiöjärjestystä tai hallinnollisia asioita? Tai mietityttääkö sähköautojen latauspisteet?

Taloyhtiö ja yhtiökokous

Kiinteistönhoito ja -huolto

Kuinka säilyttää kiinteistön arvo? Hyvin hoidettu kiinteistö vaatii jatkuvaa kiinteistönhoitoa – ja tämä tarkoittaa lukuisten palvelusopimusten hallintaa. Kiinteistölakimiehen asiantuntijat tulevat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden sopimusten hallinnassa avuksesi.

asunto

Kiinteistön- ja vuokranvälittäjät

Kiinteistönvälittäjä, kaipaatko juridista tukea sopimussuhteisiin ja niiden vastuukysymyksiin? Tai tarvitsetko tukea asiakkaan sopimuksiin ja asiakirjojen laadintaan? Kiinteistön- ja vuokranvälittäjien toimintaa ohjaavia lakeja ja viranomaisten ohjeita on paljon, joten ei ihme, jos aika tuntuu olevan kortilla.

asuntokaupan peruminen

Kiinteistö- ja asunto-osakekaupat

Onko yritykselläsi suunnitteilla asunto- tai kiinteistökauppa? Tai onko kaupan kohteessa ilmenneet virheet ja vauriot aiheuttaneet erimielisyyttä ostajan ja myyjän välille? Asunto- ja kiinteistökaupoissa on monta kompastuskiveä, joten riitatilanteilta ei aina voida välttyä.

Rakennuttamisen palvelut

Rakennushankkeet ja urakkasopimukset

Onnistuneeseen rakennushankkeeseen tarvitaan aina juridista asiantuntemusta. Kun investoinnit ovat suuria ja mukana on monta toimijaa, on lakitoimisto hyvä ottaa mukaan jo alkuneuvotteluihin ja urakkasopimuksen laadintaan.

Maankäyttö, kaavoitus ja kiinteistöjen kehittäminen

Suunnitteleeko yrityksesi rakennushanketta tai onko kiikarissa kiinteistön kehittäminen? Tai tuliko käynnissä olevissa hankkeissa kaavoitukseen tai maanomistamiseen liittyviä ongelmia? Saat Kiinteistölakimiehen juristeilta apua kaikkiin maankäytössä ja kaavoituksessa askarruttaviin kysymyksiin ja sopimusten hallintaan.

Rakennusliikkeiden riitatilanteet

Rakennushankkeissa on niin monta muuttujaa, ettei erimielisyyksiltä voida välttyä. Pahimmillaan projektissa ajaudutaan riitatilanteeseen, jossa sovinnollinen ratkaisu näyttää mahdottomalta.

Ympäristölainsäädännön huomioiminen

Energiatehokkuus, jäteasiat, ympäristönsuojelu… Tunnetko kiinteistöalaa koskevan ympäristölainsäädännön kaikki nyanssit? Me tunnemme, joten jätä huoletta ympäristöön liittyvät lakiasiat meidän vastuulle.

Tilaa Kiinteistölakimiehen uutiskirje yrityksille

.