Omistatko raakamaata? Ota yhteyttä kiinteistönkehityspalveluumme

Omistatko maa-alueen tai kiinteistön, johon kaavoitetaan uutta asuntotuotantoa tai kaupunki on käynnistänyt omistamasi kiinteistön maankäyttösopimusneuvottelut? Tunnetko raakamaan mahdollisuudet? Kun omistamasi alue tai kiinteistö on kaavoitettu, sinun kannattaa harkita maa-alueen myyntiä rakennusliikkeelle tai grynderille parhaaseen mahdolliseen markkinahintaan. Tässä kokeneet neuvottelijamme/lakimiehemme tulevat avuksesi.

Tutustumme maa-alueeseen tai kiinteistöön ja neuvottelemme parhaan mahdollisen hinnan omistamallesi kiinteistölle. Neuvottelemme grynderien ja rakennusliikkeiden sekä rahastojen ja eläkevakuutusyhtiöiden kanssa – samaan aikaan kunnan kanssa käytävien maankäyttösopimusneuvottelujen yhteydessä. Näin voimme neuvotella jo hyvissä ajoin ennen kaavan voimaantuloa kiinteistöstäsi esisopimuksen ja laatia lopullisen kauppakirjan välittömästi kaavan saatua lainvoiman.

Pääset kiinteistönomistajana heti hyödyntämään kaavan tuoman rakennusoikeuden ja myymään kiinteistösi parhaaseen markkinahintaan heti kaavan voimaantullessa.

Raakamaasta paras hinta

Varmista paras mahdollinen hinta raakamaasta meidän avulla. Laajojen kontaktiemme avulla tavoitamme maamme suurimmat ja merkittävimmät rakennushankkeisiin sijoittajat, grynderit ja rakennusliikkeet, joiden kanssa käymme tasavertaista neuvottelua kiinteistösi myynnistä parhaaseen markkinahintaan.

Kiinteistönkehityksestä vastaavat lakimiehemme ovat kokeneita sijoitusrahastoissa, välitysliikkeissä sekä rakennusliikkeiden ylimmässä johdossa toimineita ammattilaisia.

Kiinteistöjen myyntitoimeksiannot hoidamme aina kiinteällä välityspalkkiolla periaatteella: ei kuluja, jos ei synny kauppaa. Jos annat meille toimeksiannon myydä kiinteistösi, hoidamme maankäyttösopimusneuvottelut kaupan päälle!

Kiinteistölakimieheltä saat apua ja tukea kaikissa kaavoitukseen, kiinteistökehitykseen ja kiinteistökauppaan liittyvissä asioissa Turussa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja koko Etelä- ja Keski-Suomessa.

Ota yhteyttä: Kiinteistölakimies Thomas Kankaanpää tai Kiinteistölakimies Henri Alinen,

Miksi Kiinteistölakimies? Kolme teesiä.

  1. Paras hinta omistamastasi kiinteistöstä. Lakimiehemme ovat kokeneita rakennus- ja sijoitusliiketoiminnan ammattilaisia, jotka välittäjistä ja maanomistajista poiketen neuvottelevat rakennusliikkeiden kanssa tasavertaisina. Rakennusliiketoiminnan kattava tunteminen takaa sen, että neuvotteluissa päästään rakennus- ja sijoitusliikkeiden maksimikauppahintoihin. Tunnemme prosessin ja rakennuttamisen ja ymmärrämme millä lähtökohdilla rakentaminen voidaan toteuttaa ja mihin hintaan kiinteistökohtaisesti rakennusliikkeet arvottavat rakennusoikeuden.
  2. Välitön lakimiesten tuki sopimusten ja neuvotteluiden joka vaiheessa. Lakimiehemme neuvottelevat sopimuksia alusta alkaen, ajaen sopimusehdot maanomistajalle suotuisiksi jo lähtökohtaisesti. Kun juridinen osaaminen liitetään osaksi neuvotteluita jo alkuvaiheessa, takaa tämä maanomistajan kannalta tehokkaan prosessin ilman epäselvyyksiä vastuiden, oikeuksien, kaavoituksen tai  lainsäädännön, kuten maankäyttö- ja rakennuslain, ympäristölainsäädännön tai maakaaren osalta.
  3. Maankäyttösopimusneuvotteluiden samanaikainen läpivienti. Lakimiehemme käyvät kaavoitusprosessin lomassa kaupunkien ja kuntien kanssa maankäyttösopimusneuvottelut kiinteistökohtaisesti. Maanomistajan etujen ajaminen myös tässä neuvottelussa takaa sen, että maanomistaja ei maksa maankäyttösopimuskorvausta perusteettomasti tai liikaa ja että maankäyttösopimus vastaa kaavoitettavan kiinteistön muodostuvaa rakennusoikeutta ja arvoa.

Kaikissa tapauksissa, kun haluat saada kiinteistöstäsi parhaan mahdollisen kauppahinnan, Sinun kannattaa olla yhteydessä Kiinteistölakimieheen. Avustamme kaikissa kiinteistöjen myyntiin ja kehitykseen liittyvissä asioissa

Kiinteistölakimies

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti, otamme yhteyttä.
Alkukartoitus on maksuton.