rekrytointi kiinteistölakimies

TOIMISTOMME SIJAITSEVAT HELSINGISSÄ, TAMPEREELLA, turussa, OULUSSA, KUOPIOSSA, espoossa, vantaalla ja tukholmassa.

Palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa ja etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä lakimiehiksi sekä muihin asiantuntijatehtäviin. Jos ura meillä kiinnostaa, ole yhteydessä.

Oletko kiinteistöasioista kiinnostunut juristi, jolla on intohimoa kehittyä kiinteistöjuridiikan ammattilaiseksi mielenkiintoisissa työtehtävissä? Vakuuta meidät ammattitaidollasi, niin lakimiehen paikka voi olla sinun.

Arvostamme kokemusta asiakastyöstä, yrittäjämäistä otetta työntekoon, lupalakimiestutkintoa sekä kiinnostusta riitaisten asioiden hoitamiseen sovittelemalla ja oikeudessa. Olet suorittanut OTM-tutkinnon, pystyt hoitamaan toimeksiantoja itsenäisesti mutta osana tiimiämme. Toimit asiakaslähtöisellä, järjestelmällisellä otteella ja saat asioita aikaan myös paineen alla.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen?

Kiinteistölakimiehellä pääset hoitamaan oikeita juttuja, oikeiden asiakkaiden parissa, oikeudenmukaista palkkaa vastaan. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi vastuullisiin työtehtäviin. Työskentelet viihtyisissä toimitiloissa mukavien työkavereitten kanssa. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko? Hae siis nyt!

Jos meillä ei ole parhaillaan tehtävää auki, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen group@kiinteistolakimies.fi.

Harjoittelijaksi?

Tarjoamme mielellämme opiskelijoille mahdollisuuden kartoittaa työkokemustaan harjoittelun parissa. Lakimiesharjoittelun lisäksi meillä voi työskennellä esimerkiksi toimistopalveluiden tai markkinoinnin harjoittelijana. Voit lähettää hakemuksen osoitteeseen group@kiinteistolakimies.fi

Voit tutustua entisten lakimiesharjoittelijoidemme kokemuksiin:
Lue Linnean harjoittelusta >
Lue Mariamin harjoittelusta >

Kiinteistölakimies Group on kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimistokonserni, mikä tekee meistä edelläkävijän Suomessa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Espoossa, Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa. Tukholman toimistomme toimintaa kehitämme parhaillaan ruotsalaisten yhteistyökumppaneittemme kanssa. Tavoitteenamme on olla kiinteistöjuridiikan paras osaaja sekä lakialan asiakaslähtöinen uudistaja kehittämällä jatkuvasti palveluidemme laatua ja tehokkuutta muun muassa toimintaa automatisoimalla. Erikoistumisen kautta voimme palvella kuluttaja- ja yritysasiakkaitamme perinpohjaisella asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista.

Kiinteistölakimies

Kiinnostuitko?

Lähetä viesti, otamme yhteyttä.
Alkukartoitus on maksuton.