Haemme uusia kiinteistölakimiehiä

Etsimme lakimiehiä Turkuun, Tampereelle tai Helsinkiin. Oletko sinä yksi heistä? Lue lisää ilmoituksesta ja lähetä hakemuksesi.

Kiinteistölakimies Group on kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimistoketju. Palvelumme kattavat kaikki asumiseen, asuntokauppaan ja kiinteistöjen omistamiseen liittyvät lakiasiat. Asiakkainamme on sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Palvelemme koko Suomen alueella tänään. Huomenna tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden suurin asumiseen ja kiinteistöjuridiikkaan keskittynyt lakipalvelukonserni.

Toimeksiantomäärien kasvaessa haemme lisää kiinteistölakimiehiä tai sellaiseksi erikoistuvia Turun, Tampereen ja Helsingin toimistoillemme.

Tehtäväsi

Työsi kiinteistölakimiehenä on monipuolista ja mielenkiintoista sisältäen niin riitojen hoitamista, konsultointia kuin asiakirjojen laatimistakin. Pääset auttamaan yksityisasiakkaitamme heidän asuntoihinsa ja kiinteistöihinsä liittyvissä tapauksissaan, kuten asunto- ja kiinteistökaupan riidoissa, kosteusvaurioissa, sisäilmaongelmissa tai vastuukysymyksissä. Yritysasiakkaiden osalta ratkot esimerkiksi rakennushankkeisiin, taloyhtiöihin tai kiinteistöjen kehittämiseen liittyviä tapauksia.

Odotamme sinulta

Oikeustieteiden maisterin tutkintoa ja 2–5 vuoden työkokemusta lakialalta. Työkokemus kiinteistöjuridiikasta on suureksi eduksi, mutta voimme myös kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi. Arvostamme lupaa toimia oikeudenkäyntiavustajana ja -asiamiehenä.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja itsenäinen. Toimit asiakaslähtöisellä otteella ja saat asioita aikaan myös paineen alla. Olet aidosti kiinnostunut kiinteistöjuridiikasta ja haluat oppia alasta lisää.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöjuridiikan näköalapaikalla
  • rennon työilmapiirin ja mukavat työkaverit
  • hyvät yhteistyöverkostot
  • joustavan työajan
  • mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
  • hyvät työsuhde-edut

Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva
Työn aloitus: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työn sijainti: Tampere, Turku tai Helsinki, osittainen etätyö mahdollista


Käymme hakemuksia läpi jo hakuprosessin aikana ja saatamme täyttää tehtävän jo ennen hakuajan päättymistä. Lähetäthän siis hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera pikimmiten osoitteeseen group@kiinteistolakimies.fi. Muista myös kertoa, mihin toimipaikkaan haet. Hakuaika päättyy sunnuntaina 20.11.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiinteistölakimies Group Oy:n toimitusjohtaja Henri Alinen: henri.alinen@kiinteistolakimies.fi, p. 020 752 8405.