Haemme lakimiesharjoittelijoita

Oletko urapolkusi alussa oleva oikeustieteiden opiskelija ja haluat kerryttää työkokemustasi lakialalta? Meillä Kiinteistölakimiehellä pääset kartuttamaan käytännön kokemusta monipuolisten tehtävien parissa.

Kiinteistölakimies Group on Suomen suurin kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimistoketju. Palvelumme kattavat kaikki asumiseen, asuntokauppaan ja kiinteistön omistamiseen liittyvät lakiasiat. Asiakkainamme on sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

Harjoittelu Kiinteistölakimiehellä

Harjoittelussa pääset avustamaan laaja-alaisesti juristejamme niin materiaaleihin perehtyen, kirjelmiä laatien kuin juridista selvitystyötä tehden.

Voit olla opinnoissasi missä vaiheessa tahansa – suunnittelemme tehtävät tarkemmin sen mukaan. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Kiinnostus kiinteistöjuridiikkaan ja työkokemus lakialalla ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle kattavan kiinteistöjuridiikan näköalapaikan, jossa saat varmasti hyödyllistä kokemusta niin kiinteistöjuridiikasta kuin työelämästäkin. Vaikka työ on oma-aloitteista, saat meiltä tukea ja opastusta. Työilmapiirimme on rento ja työaika joustava. Voit työskennellä Turun tai Helsingin toimistolla.

Haemme harjoittelijaa pääasiassa kesä-elokuulle 2023, mutta voit hakea myös, jos toiveissasi on joku toinen harjoitteluaika.

Harjoittelu on määräaikainen ja työtä voi tehdä osa- tai kokoaikaisesti. Voimme suunnitella kanssasi opintoihisi sopivan kokonaisuuden. Harjoittelu on palkallinen.

Hae harjoittelijaksi lähettämällä hakemus, CV ja opintosuoritusote 31.3.2023 mennessä osoitteeseen group@kiinteistolakimies.fi. Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä:
Turku: Noora Salokangas, 020 752 8405
Helsinki: Thomas Kankaanpää, 020 752 8404

Voit tutustua aiemman lakimiesharjoittelijamme kokemuksiin täällä.

Kiinnostuitko? Lähetä viesti, otamme yhteyttä.
Yhteydenotto on maksuton.